5 suggesties om te posten voor jouw social media

5 suggesties om te posten voor jouw social media

Datum

Soms weet je stomweg niet wat je moet posten. Een quote, een tip of een belangrijk moment: deze tips weet je al. Tijd voor een nieuwe creatieve blik! In deze blogpost helpen wij jou graag op weg!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Suggestie 1: Interview afnemen

Een goede manier om expertise uit te stralen is door een interview af te nemen. Jij bent immers de expert! Tegenwoordig is een podcast dé trend van 2020. Gedurende een boswandeling kan men luisteren naar het interview en kennis opdoen. 

Suggestie 2: FAQ

Beantwoord een veelgestelde vraag op social media. Zo krijgt jouw doelgroep antwoord op hun vraag en jij veel bereik, aangezien je hiermee de wensen en behoeften van jouw doelgroep voldoet. 

Suggestie 3: Trends

Vertel jouw doelgroep over bepaalde trends in jouw vakgebied. Dit kan in een blogpost, video of social media post. 

Suggestie 4: Sneakpeak

Mensen vinden het leuk om te zien waar je mee bezig bent. Ben je bezig met een leuk project? Deel een kleine sneakpeak op stories!

Suggestie 5: Inspiratie!

Vertel jouw volgers waar je inspiratie uit haalt voor een nieuwe collectie, nieuw concept of wel jouw social media feed!

Vind je het lastig om weer wat nieuws te bedenken om te gaan posten? Wij willen je graag helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op!