Checklist: 10x frisse start in 2021

Datum

Een gelukkig nieuwjaar namens AfterFish Media! Het nieuwe jaar fris en fruitig beginnen? Wij hebben hier een lijstje voor je om gelijk met een schone lei van start te gaan!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

1. Schoon je laptop op

Hoe vaak krijg je wel niet een melding dat je opslag volzit? Schoon je laptop op! Maak mapjes op je bureaublad of schaf een externe harde schijf aan.

2. Zorg voor een opgeruimde plek

Een opgeruimde plek is een opgeruimd hoofd! Na je thuiswerkdag ruim je de koffie op, haal je een doekje over je werkplaats en zorg je ervoor dat alles opgeladen is voor de volgende dag.

3. Maak een back-up van al je bestanden

Naast het opschonen, is het verstandig om een back-up aan te maken. Zo voorkom dat belangrijke gegevens verloren gaan.

4. Schrijf je doelen in een nieuw business plan

Een nieuw jaar, een nieuw plan! Wat wil je dit jaar bereiken? Wat ging er goed in 2020 en wat kan er beter? Stel haalbare doelen voor het nieuwe jaar en begin bij een kleine verandering.

5. Work-out time: maak een wandeling van een half uur per dag

Een nieuw voornemen dit jaar kan zijn om elke dag een half uur te bewegen. Denk aan de boodschappen lopend te doen, zo haal je een verse lunch in huis. Ook staat YouTube vol met home work-outs! Vind een collega en videobel elkaar om aan het einde van de dag met elkaar te bewegen.

6. Ga op zoek naar nieuwe klanten

Verbreed je netwerk! Gebruik je LinkedIn netwerk: welke connecties ken je nog meer?

7. Schrijf belangrijke data op

Een lijstje met belangrijke data kan niet ontbreken in het nieuwe jaar! Denk aan btw-aangiftes, contentkalender of specifieke dagen. Zo mis je niks!

8. Houd trends bij en speel erop in

Inhaken op trends kan heel waardevol zijn voor iedere onderneming. Zo kan je dit toepassen op je marketingkanalen, maar ook inspiratie krijgen voor een nieuwe nieuwsbrief.

9. Geef je website een make-over

Een make-over kan nooit kwaad! Ooit gekeken of je website snel genoeg is? Of je website ook voor mobiel toegankelijk is? Vul dit formulier in en wij kunnen er met een frisse blik naar kijken!

10. Schoon je telefoon op

Last, but not least: je telefoon! Ruim je galerij, apps en je mail op. Zo houd je overzicht.

Wat zijn jouw goede voornemens? Of wat ga je anders doen? Laat het ons weten! Wellicht kunnen wij je wel helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op!