Website lanceren: 5 tips die je niet moet vergeten bij de lancering.

Datum

Een website heeft iedereen nodig. Iedereen? Ja, iedereen! Zeker als je nog niet bekend bent met de online wereld, is het handig om deze blogpost lezen. Zie het als een checklist voor je nieuwe website!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tip 1: Onderzoek naar je doelgroep

Wat wil jouw doelgroep zien op jouw website? Wat zoeken jouw potentiële bezoekers? Doe een klein onderzoek naar jouw doelgroep en kijk waar de kansen liggen bij jouw nieuwe website. 

Tip 2: Doel van de website

Welk doel dient de website? Wat wil ik bereiken met mijn website? Bepaal welke doelen jouw website heeft. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • informeren
  • inspireren
  • amuseren
  • aanzetten tot actie

Tip 3: Design

Een eigen huisstijl zorgt voor merk identiteit en herkenbaarheid. Kies een design wat tijdloos is. Trends zullen na enige tijd over zijn en het is zonde om telkens van logo te moeten veranderen of design.

Tip 4: Minimalistisch

Het is stiekem een trend, maar hij blijft tijdloos: een minimalistische uitstraling. Less is more! Door te veel poespas of te veel elementen dwaalt jouw bezoeker af. 

Tip 5: Zorg voor duidelijke en mooie content

Een website met vage afbeeldingen of een video die vastloopt: een absolute no-go! Zorg dat jouw content fresh is, ingespeeld is op de trends en fijn is om naar te kijken.

Hulp nodig bij een nieuwe website? Of mis jij de duidelijke content op jouw website? Neem contact met ons op!